Online echt Spaans leren spreken

Onze online cursussen Spaans

Zoek je een cursus Spaans online als thuisstudie? Spaans is een wereldtaal, een wereldtaal die je nu ook vanaf thuis online kunt leren door mijn persoonlijke en effectieve benadering van online Spaans leren.
In het ontwikkelen van mijn online cursussen Spaans heb ik mijn 25 jaar ervaring in het lesgeven van de Spaanse taal ingezet om een hoogkwalitatieve en betaalbare online cursussen Spaans aan te bieden.
Je kunt kiezen tussen twee leuke cursussen:

Cursus “Echt Spaans spreken”, bij deze cursus leer je adequaat te reageren in veel voorkomende situaties zoals een Spaanstalige het zou doen. Deze online cursus bevat interactieve content, theorie, video’s, audio en gevarieerde opdrachten.
De “Vakantiecursus Spaans” is een zeer praktijkgerichte cursus, bij deze cursus leer je om je vol vertrouwen verstaanbaar te maken tijdens je vakantie in een Spaanstalig land. Deze online cursus bevat visuele content, dialogen, woordenlijsten, veel audio en gevarieerde interactieve opdrachten.

Met alle online cursussen Spaans van spaanslerenonline.nl leer je thuis in je eigen tijd en tempo. Je krijgt persoonlijke feedback van de docente, de cursussen zijn toegankelijk via pc, laptop, mobiel en tablet.
Een effectieve én leuke manier om de Spaanse taal te leren in je eigen online leeromgeving. 
Met je eigen account heb je toegang tot jouw online cursus Spaans. In je eigen leeromgeving bekijk je de video’s, lees je de theorie en uitwerkingen, luister je naar de audio en maak je de interactieve opdrachten. Je vorderingen worden automatisch opgeslagen dus je kunt altijd weer verder waar je gebleven was.

Wil je zelfverzekerd een gesprek kunnen voeren in het Spaans? Dan ben je bij Spaanslerenonline.nl aan het juiste adres. We bieden je online cursussen Spaans voor elk niveau.

Ben je nieuwsgierig naar onze online cursus Spaans, maar wil je wel zeker weten of het iets voor jou is?

We bieden je de mogelijkheid om gratis Spaans te oefenen. Maak dan de gratis proefles van de cursus “Echt Spaans spreken” en/of de gratis proefles van de “Vakantiecursus Spaans” en ervaar hoe leuk het is om Spaans te leren met Débora in een digitale leeromgeving. Met deze gratis proeflessen krijg je alvast een indruk van de verschillende onderdelen van onze online cursussen Spaans.